Lycklig Midsommar

Har haft en helt fantastiskt underbar midsommar, mina vänner här uppe lyckas verkligen få livet att kännas underbart. Ni gör det så lätt att bekämpa längtan hem till Republiken. Tack för att ni finns!

Igår blev först Emma upphämtad av Marcus och Terez, kompisar till Ica och sen blev jag upphämtad av Bea, Peter, Mats och David. Tror ni det var en spännande bilfärd eller? Jag och Mats flankerade David i baksätet, det blir ganska trångt kan jag upplysa herrskapet om. Vi for i alla fall till Istermyrliden, ja jag är också förvånad att en plats kan heta så, där Ica och Nicklas bor. Ica är en kompis till gänget eller en del av gänget, hon bor ju som lite avsiden (Istermyrliden låter inte direkt centralt, nej, det är det inte heller!).

Men avsides med goda vänner är ju precis vad man vill vara en midsommar då solen skiner som den aldrig skinit förut. Det var helt enkelt totalt underbart där ute. Nicklas tände upp grillen och grillade allt kött till inget mindre än perfektion, frågade aldrig men det skulle inte förvåna mig nämnvärt om han gått köksutbildning… Sedan kom sallader fram och vi åt, drack och hade trevligt. En och annan snapsvisa/ölvisa kom fram ur min och Emmas strupar, hon står för ton och jag för volym…

Då reser sig Nicklas, tackar oss alla för att vi kommit. Går ner på knä och friar till Angelica. Jag är glad att jag hade solglasögonen på, då syns det inte att det tåras i ögonen. Jag blev så otroligt rörd. Det märks hur djup och bra deras relation är på dom, hur stabila den gör dom. Underbart att se. Sen gillar jag verkligen Nicklas, en hårdrockslyssnande kommunistisk magicspelare är inte varje dag man träffar!

Appropå hårdrockslyssnande kommunistiska magicspelare så var det förresten inte bara Nicklas, även Marcus visade sig vara en sådan. Det har blivit en del magic i helgen och jag tror jag hittat någon jag kommer hålla kontakt med här i närheten…

Vi åkte hem med Marcus och Terez nu idag, han fick lite magickort av mig, och då visade det sig dessutom att han gillar Islay-whiskey… Tror jag kommer tillbringa några helger i Piteå!!

Förutom dessa personer var även Hanna och Robin på festen, två helt underbara personer som bor i Boden. Var trevliga som tusan dom också, jag och Robin diskuterade Arvikafestivalen -98 lite då han hade på sig en funktionärs t-shirt från dess, det var det året jag plankade in tre gånger på 2 dagar! :)

Hursomhelst, jag har haft en underbar midsommar med alla mina underbara nya och nynya vänner. Det bara rasar in nya namn i adressboken sen jag flyttade hit, här har jag nog tänkt stanna ett bra tag. Har det bra här uppe med allt trevligt folk, sen att det finns lite solk i bägaren det kommer man nog inte ifrån, ens om man skulle flytta till Skåne. Vissa saker har en förmåga att förfölja en…

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: