Lägenhetsplaner

Ok, följande inlägg skall läsas med speakerrösten från Roomservice!

Vardagsrummet skall tapetseras om, den ”rosafläckiga” tapeten där är inte vacker. Sedan ska Jhonny, förlåt, Emma måla en hängbok bakom soffan. Soffan bygger vi av två sängar som vi ställer på socklar som Mattias, förlåt, Janne bygger åt oss. Ryggstödet kommer bestå av mängder av kuddar. Tvbänken får vi av Jonas och betsar om till en mörkare färg. Dessutom blir det ett matsalsbord i ek som vi ställer i den andra änden av vardagsrummet.

I sovrummet behåller vi dom blå tapeterna, vi kommer att matcha upp dom med dom blå/svarta tapeterna och den svarta metallsängen som Leif hade med sig upp. Det blir även en läshörna med fåtölj och lampa, en bokhylla och möjligen ett klätterträd där Smiley kan sova. Sängen ackompanjeras av ett sängbord på vardera sida!

Arbetsrummet kommer att bli lite hobbyrum också då Emmas symaskin kommer få stå här, på en plats där den är lite lättare att komma åt än nu. Ordentliga utrymmen i garderober finns för tyger. Det blir ett hörnskrivbord åt Emmas dator och ett ritbord av något slag, med ljusdel, så att Emma kan jobba utan att behöva ställa undan allt mellan gångerna. I hörnet kommer vi ha ett dokumentskåp och sedan skall vi hitta ett skrivbord åt mig. En inte helt enkel uppgift då jag nu har två 21” CRT-skärmar och senare skall köpa en 24” LCD. Men något som passar både skall hittas.

Köket blir det inga överraskningar i, vårat köksbord och Emma-skåpet skall in där tillsammans med vår nya bästa vän, diskmaskinen! :)

Hallen, här tänker vi gå lös. Matta eller klinkers med stenmotiv skall läggas på golvet, på väggarna ska vi ha lyktor av ”gatumodel” som lyser upp och drakljusstakar och trollkarlar skall pryda byrå och skåp.

Kvar att fixa:
Socklarna till soffsängarna.
Tyg till soffsängarna
Kuddar till soffsängarna (julklappstips)

Skrivbord till Leif
Ritbord till Emma

Golv till hallen
lyktorna till hallen

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

2 kommentarer på “Lägenhetsplaner”

  1. Ina Says:

    Jag kan få eget rum i er nya lya, va?

  2. berinder Says:

    Du får dela med Maria för vi har tydligen adopterat henne! :)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: