En promenad i solen

Yisses vilket väder vi har idag här uppe i Skellefteå. Det har äntligen slutat snöa, även om det bara kommit puder, och börjat skina ett strålande solsken istället. Det är helt fantastiskt vad fint det är. Gick nyligen en vända till insamlingen, blir en hel del vändor när man köpt nytt kontor på IKEA och inte har bil att frakta bort allt med. Hade verkligen varit enkelt om man bara kunde kört bort allt på en gång! Men men, nyttigare såhär!

Mina nyinköpta skor är inte färdigingådda ännu. Känner igen känslan från när jag gjorde lumpen, skorna är bra, men fan vilka blåsor man får i början. Men såna här korta promenader är perfekta, hinner precis reda hälarna och sen av med skorna och låta hälarna evolvera fram lite tjockare hud ;)

Skönt att katten inte hoppat från balkongen nå mer, tror det var för att vi inte släppte in honom han ”revolterade” senast. Är det så så kommer det funka att ha balkongen öppen i sommar utan att behöva slå in den i hönsnät. Hönsnät är inte så snyggt i mina ögon, men det kanske är en ursäkt för sambon att ha ännu mera växter. Fast vi får se om hon kommer orka fixa med balkongen, hon jobbar som en tok i vår/sommar.

Imorgon börjar vardagen igen, då ska jag gå till Data Ductus och fortsätta jobba med min hobby. Fast kanske redan hobby-knacka nån mer bookmarklet idag… ;)

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: