Dags att bli farliga

Dags att ta på sig handskarna igen och sätta igång. Det är söndag och det är crunchtime. Att göra listan från förra helgen är alltså fortfarande kvar och vissa saker behöver nog göras om egentligen och vissa saker har Emma gjort… Men i stort sett så har jag inte fått ett skit gjort i veckan förutom att njutit av mitt liv.

Ser ut som jag kanske ska börja med något nytt på jobbet, oroväckande samtidigt som det känns skoj, omväxling är alltid roligt men sen har ju det jag jobbat med varit väldigt roligt.

Har bokat tvättid, har inte lika mycket som senast så det bör gå snabbare den här gången och jag börjar tidigare… Framförallt brukar jag få upp tempot på annat när jag har tvättid… Jag kommer som igång på ett annat sätt!

Skulle ha behövt nån som kommer hit och hjälper mig lyfta lite. Att lyfta madrasserna själv har visat sig vara dåligt för ryggen min. Inte oväntat då jag fortfarande inte har fått så mycket resultat som jag skulle velat av träningen.

Mitt nya tangentbord gör mig glad, det funkar finfint. Bara att komma iåg att se till att man har batterier hemma då det tyvärr bara finns som trådlöst. Jag hade en specific layout jag var ute efter och det är bara Logitech diNovo som har det. Däremot är jag fortfarande nöjd med min mus så köpte notebookvarianten som har en betydligt sämre mus men samma tangentbord. Så musen min är fortfarande kablad.

Näe, dags för lunch kanske och sen packa ihop tvätten. :) Dags att sätta igång!

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: