Ekman igen…

Ulf Ekman har en debattartikel i unt om att dom vill fortsätta diskriminera samkönade par.

Ulf försöker här med ett par agitatoriska kullerbyttor som jag finner ett visst nöje i att visa upp. Notera att han först och främst hoppar på Erland för ”billig retorik”, detta är viktigt att ha i huvudet när man läser resten av texten.

Han visar upp två länder som nyligen valt att INTE ändra sina lagar utan fortsätta att ha kvar diskriminerande lagar som ”gott sällskap”. Det Ulf inte pratar om är dom länder (och den delstat i USA(!)) som har valt att införa ickediskriminerande äktenskapslagstiftning. Den lista jag hittar säger att det är: Belgien, Nederländerna, Spanien, Kanada, Sydafrika och i den amerikanska delstaten Massachusetts. Så hans argument ”gott sällskap” kan vi lika gärna stryka.

Sen till den andra saken, ”Vi anser inte att det är diskriminering när man kräver att nuvarande lagstiftning ska fortsätta att gälla.” Här är Ulf väldigt långt ute, att vilja att en diskriminerande lagstiftning ska fortsätta att gälla är just att vara diskriminerande. Att verka för att raslagarna i USA skulle vara kvar på sin tid var diskriminerande, att verka mot kvinnlig rösträtt var diskriminerande och att verka mot könsneutralt äktenskap är diskriminerande idag!

Annonser
Explore posts in the same categories: homohets

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: