Sex dagar kvar

Nu är det sex dagar kvar till rättegång (Hearing är något annat egentligen va? Inte så bra på det amerikanska rättssystemet tyvärr.) i ett fall jag kommer följa med stort intresse.

Jag har ju förut uttalat mig om att barn inte ska kallas ”katolska barn”, ”protestantiska barn”, ”marxistiska barn” eller någon annan etikett som vuxna vill sätta på dom. Barn skall få vara barn!

I Wisconsin står nu ett föräldrapar åtalade för att ha orsakat sitt barns död genom att dom är religiösa! Religion som drabbar barn, denna gång på ett mer direkt sätt än många andra!

Det föräldrarna har gjort och som det nu skall avgöras om det är olagligt i Wisconsin eller inte är att dom istället för att tagit sitt barn till sjukhuset har bett för hans tillfrisknande.

Religion istället för Vetenskap. Vidskepelse före Vishet. Gud före Doktor.

Ett stackars barn som hade kunnat få ett långt och friskt liv, visserligen med en spruta per måltid, fick istället dö. Precis, en spruta insulin per måltid räcker för att man ska få ett någorlunda normalt liv som diabetespatient. En spruta insulin som inga böner i världen kan ersätta!

Enligt organisationen CHILD har det dom senaste 25 åren dött minst 309 barn pga att deras föräldrar inte sökt medicinsk hjälp av religiösa orsaker. Försök läsa dessa hjärtskärande historier på CHILDs hemsida utan att känna vanmakt och sorg!

Läs mer om detta fallet på NYC-Atheists Blog.

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: