Gravitation – Vetenskap eller ej?

Många så kallade vetenskapsmän säger sig veta att Gravitation existerar och att dom har modeller för att beskriva det. Dom har till och med mage att kalla det för en lag! Detta är lögn!

För det första: Ingen har någonsin beskrivit hur gravitation skulle funka, utan den allmänna relativetsteorin pratar om en krökt rumstid och moderna forskare försöker beskriva detta som nån sorts gummiduk där tunga kroppar ligger.

Kroppar som ligger på tid? Vad är det här för tjafs.

För det andra: Modellerna kan inte ens beskriva åt vilket håll allt faller. Vetenskapsmän idag erkänner att man inte vet åt vilket håll antimateria faller och detta har dom mage att kalla för en lag?

Nej självklart är den enda möjliga förklaringen att något trycker ner allt på jorden, en teori jag och alla andra som tror på den, väljer att kalla intelligent nedtryckning. Bara det faktum att vi trycks ner precis nog mycket för att stanna på jorden men inte bli tillplattade, att vi kan gå upp för byggnader med bara minimal ansträgning bevisar att det måste existera en högre makt, jag säger inte att gud finns, som trycker ner oss precis lagomt.

Titta bara runt dig så ska du se bevisen, papperen som ligger kvar på skrivbordet, solen som inte faller ner på jorden. Allt bevis på att en intelligent och välvillig varelse trycker ner allting precis lagomt.

Newton försökte med sin gummiduk bara förneka det flygande spaggetimonstrets, helig vare hans nudliga uppenbarelse, existens då han var rädd för pirater!

Annonser
Explore posts in the same categories: irony

6 kommentarer på “Gravitation – Vetenskap eller ej?”

 1. battrehockey Says:

  Men nu har dom väl tryckt för hårt på en öm punkt…

 2. Anonymous Says:

  Fasen… hur mycket dränerade de i Umeå??

  Hawqn

 3. Anonymous Says:

  ja allt verkar det som..

 4. berinder Says:

  jag har lämnat alla möjligheter öppna, man kan använda ett Google-konto för att registrera sina kommentarer, man kan använda OpenID, man kan tom bara kryssa i Namn-rutan. Men ni väljer att använda anonym? Fel att underteckna eller är ni bara fega?

 5. Storebror Håkan Says:

  Ahhh… mig inte förstå sånt… men mig fortfarande tycka du vara väl mycket dränerad!

  Hawqn

 6. berinder Says:

  Du skrev ju faktiskt Hawqn, det är iaf nog för att Lillebror ska förstå vem det är… Är den nedsättande kommentaren efter jag retar mig på…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: