”Ett obehag i all sin tystnad”

Det som sker varje år i Salem är hemskt. Det är inte bara hemskt för att det är en odemokratisk demonstration som drar så mycket folk, självklart ska dom ha sin rätt att demonstrera. Det är massan av folk som kommer dit som skrämmer mig.

Det som gör mig ledsen är att vänstern inte kan sköta sig! Jag blir så frustrerad av att vänsterorganisationerna ska ta till våld för att försöka förhindra demonstrationerna. Fattar dom inte att dom skrämmer bort så mycket folk från vad som skulle ha kunnat vara en fredlig motdemonstration på flera tusen. Flera tuser som står emot nazismen. Det är här vi vill se barnvagnar, rullatorer, rullstolar. Vi vill att alla ska kunna stå emot dom odemokratiska nazisterna.

Inte att ett fåtal ska kunna skrämma bort den stora massan från protesterna.

Läs mer på DN: ”Ett obehag i all sin tystnad”.

Annonser
Explore posts in the same categories: Politik

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 kommentarer på “”Ett obehag i all sin tystnad””

 1. Claes Says:

  Att stenkastarvänstern skulle stå still och sköta sig är något att önska så här i juletider. Tyvärr lär nog den önskningen inte uppfyllas inom överskådlig tid.

 2. berinder Says:

  Visst är det så, till stort förtret för den anti-fascistiska kampen!

 3. Tyckare Says:

  Varför får Salemdemonstrationen en naziststämpel medan Pela och Fadime demonstrationer anses vara väl motiverade av många politiskt korrekta organisationer. Är det rätt att mörda en ung man medan det är fel att mörda unga kvinnor?
  Hur kan det vara rätt att arbetarrörelsen demonstrerar i Ådalen? När det är fel att demonstrera i Salem? När man läser att Salembor vill förbjuda demonstrationen slås man av det orimliga om man jämför med att Ådalenbor skall förbjuda demonstrationer i Ådalen.
  Själv tror jag att problemet med Salemdemonstrationerna är att två ungdomsgrupper tycker illa om varandra och att våldet i stora drag kan jämföras med det våld och de vandaliseringar som fotbollshuliganer gör sig skyldiga till. Båda evenemangen lockar slagskämpar och vandaler. Därför skall vi inte klaga på demonstrationerna utan på de som låter vandaler och slagskämpar delta i sina evenemang.

 4. Illwill Says:

  ” Det är speciellt läskigt eftersom deras ordningsamma och lugna uppförande är en strategi som ger dem fördelar gentemot den andra sidan som inte sköter sig. Det ger ett intryck av att högerextremisterna är fredliga och demokratiska, något de verkligen inte är.”

  Politiker…

  Det han finner ”läskigt” är alltså att ”nazisterna” uppför sig och vänsterpacket inte gör det. Att ”nazisterna” är där för att hedra en ung man och demonstrera mot något som är VÄLDIGT aktuellt (vad än denna idiotiska politiker påstår), nämligen svenskhatet och det ökande våldet mot svenskar.

  En ung man mördas av ett invandrargäng…det har skett flera gånger, men främst så kan vi tacka vår (av S nerdragna) sjukvård för att vi inte har haft fler sådana fall. Hade inte sjukvården skött sig så väl så hade vi haft hundratals av sådana här fall.

  Hade vänsterpacket inte kommit till Salem så hade demonstrationen varit en tyst och ordnad affär. Inget våld, inget som blev förstört och inget behov av poliser. Men det är det som är det läskiga för våra politiker, att de som politikerna/media beskyller för att vara både det ena och det andra bevisligen är något helt annat. Samtidigt som de som politikerna/media kallar för ”Amnestymedlemmar, aktivister, vänsteranhängare” visar att de inte är något annat än våldsverkare, en blandning av anarkister och invandrare.

  Det enda positiva med alla lögner som politiker och media spyr ut är att invandringen har påverkat nästan hela landet (negativt…) vid det här laget och folk börjar förstå att det man hör från politiker och läser i media, är fel. De ljuger. Det var inte ”Gustav” som vid 15 försökte råna en bank, det var Rami. Det var inte en svensk fotbollspelare som våldtog en tjej tillsammans med en polare, det var en neger. Det var inte en svensk artist som våldtog en tjej, det var Ken (en neger). Och så vidare. I stort sett alla våldsdåd vår media tar upp har invandrare som förövare (de flesta har svenskar som offer) och den dumma massan kommer till slut vara tvungna att förstå det.

  Salem är dock en manifestation MOT våld, från ”nazisternas” sida. Att vänstern som alltid är där för att slåss och förstöra saker, ja…det är ju en annan sak.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: