Piratpartiet here i come!

Jag har nu bestämt mig. Jag går idag,  gå-med-i-piratpartiet-dagen, med i Piratpartiet. Emma på opassande skriver väldigt väl om varför piratpartiet behövs.

Balansen i riksdagen med två jämbördiga block, Alliansen och Nya Alliansen, skapar helt enkelt ett system som är väldigt likt det Amerikanska: Det finns två alternativ.

Jag vet att inget av alternativen är varken liberalt eller socialistiskt. Jag är övertygad om att inget av blocken kommer att riva upp dom lagar som Alliansen stiftat mot sjuka och arbetslösa. Jag är övertygad om att inget av blocken kommer att riva upp FRA-Lagen, IPRED-lagen och vad mer för integritetskränkande Alliansen ägnar sig åt. 

Om dom inte måste.

Om vi kan ställa ett litet parti mellan blocken. Ett parti som har som syfte att kräva just integritet. Om inget av blocken kan bilda regering utan att ha stöd av Piratpartiet. Jag tror inte att Piratpartiet behövs som regeringsparti, jag tror att piratpartiet behövs som stödparti för en regering för att kunna kräva att dom  frågor som Alliansen just nu driver igenom skall bli upprivna!

Jag kommer därför att idag gå ur Kommunistiska partiet och strax därefter gå med i Piratpartiet. Jag anser att båda partierna har bra program, jag anser att det ena har en möjlighet att driva igenom sitt inom min livstid. Det ser jag som min skyldighet att stödja.

Gå med i Piratpartiet du också!

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

4 kommentarer på “Piratpartiet here i come!”


  1. Varmt välkommen så här i efterskott! :)

  2. berinder Says:

    Tackar. :) Känns lite intressant att få kommentarer på inlägget så här långt i efterhand. Kommer ihåg att jag blev oerhört imponerad av att Rick kommenterade här.

  3. Leif Landén Says:

    […] Piratpartiet here i come på Berinders […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: