Johan i Lycksele

Johan har nu tagit sig till Lycksele på sin resa mot Bryssel, jag har pratat med han ikväll och det är roligt att höra om bilar som stannar för att få ta kort på han. Han får höra att dom läst om han i tidningen, hört om han på radion och sett han på TV! Jag tycker det är värt att påpeka att Johan inte hade tänkt göra det här till ett stort mediajippo, Johan ville utmana sig själv i första hand. Mailet till Emma var för att få sovplatser.. sen ringde SVT och allt brakade iväg!

Det är jätteroligt att Johan får uppmärksamhet för det här och jag är glad att han blir identifierad som piratpartist i media. Det är bara ett år kvar tills nästa valrörelse drar igång och mindre än en månad tills Christians, officiella, arbete börjar i Bryssel. Piratpartiet är viktigt och ju mer vi syns i media desto mer kan vi påverka.

När jag pratade med Johan ikväll så åt han Palt, bra med rejäl mat så han orkar! Han såg även fram emot att få sova i en säng inatt. Förra natten tillbringades ju i tält men det verkade inte som han stött på några älgar iaf.

Johan i Media: Västerbottens Folkblad och Västerbottens-Kuriren.

Noterar glatt att The Pirate Bay har bytt logga för att stödja kampen för att ogiltigförklara valet i Iran. Att google ägnar sin logga åt Igor Stravinskij känns inte som lika viktigt, även om loggan är väldigt snygg… Om du har twitter bör du ställa om din tidszon till Teheran och även skriva Teheran, Iran eller Iran/Teheran som location där. Detta eftersom vi kan anta att det är söktermer regimen i Iran använder för att spåra dom som skickar ut information om vad som pågår där!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , och .

Annonser
Explore posts in the same categories: Politik

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: