Piratpartiet red ut stormen

För lite drygt ett år sedan började PR-geniet Reinfeldt att blåsa upp piratpartiets medlemsantal. Den första vertikaliteten inträffade när gammelpolitikerna med alla medel skulle driva igenom massavlyssningen av svenska folket. Piratpartiet fick som en direkt följd av detta många nya medlemmar och folk har tom misstänkt att FRA-motståndet var resultatet av en pr-byrå.

Nu ett år efter så kommer då med tvång ett bakslag, folk får ett mail där dom måste gå in och bekräfta att dom fortfarande vill vara med i Piratpartiet. Det är alltså nu som bluffregistreringar, ”det är som att gå med i en facebookgrupp” och folk som inte längre stödjer piratpartiet försvinner. Vad ser vi då om vi kollar på dom senaste tre veckornas medlemsutveckling?

Piratpartiet ökade i medlemsantal

Piratpartiet ökade i medlemsantal

Jo, piratpartiet har visserligen förlorat medlemmar. En del av dessa är självklart bluffar, dubbelregistreringar och dylikt som har slunkit igenom våra manuella kontroller. Men, och detta är det viktigaste, vi har idag fler medlemmar än nånsin tidigare. Vi har alltså attraherat fler nya medlemmar dom senaste tre veckorna än vi har tappat och det är ett styrkebesked.

Är du en av dom som trillat bort och vill bli medlem igen? Är du en sympatisör som inte gått med ännu? Gör nånting åt det idag, bli pirat nu!

Piratpartiet går mot valrörelsen 2010 starkare än någonsin. Starkare än när piratpartiet fick över 7% av rösterna i EU-parlamentsvalet!

Läs även andra bloggares åsikter om , , och .

Annonser
Explore posts in the same categories: Politik

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “Piratpartiet red ut stormen”


  1. Dags och börja jobba för att attrahera medlemmar annat än män/killar upp till 25 år som stöder TPB om ni vill överleva i längden!

  2. berinder Says:

    Tur att PP har medlemmar som mig, min sambo, Opassande, Christian och alla andra som inte passar in i din trånga syn på våra medlemmar… Jag har tillgång till vår medlemsmatrikel i Skellefteå kommun och jag kan säga så mycket som att våran medelålder ligger över 25år här!

    Däremot så har vi få kvinnor som medlemmar, fast om jag inte minns fel så har vi fler kvinnliga medlemmar än vissa andra partier har medlemmar!

  3. berinder Says:

    Andreas Larsson kommenterade på facebook, tänkte lyfta in hans kommentar här också: ”har ditt medlemskap råkat trilla bort och du vill ha tillbaka ditt gamla medlemsnummer, släng iväg ett mail till medlemsservice@piratpartiet.se och säg vem du är så fixar vi det :)”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: