Piratpolitik är informationspolitik är skolpolitik

Precis som Terobi skriver kommer en riksdagsledamot för Piratpartiet knappast ha tid för annat än piratpolitik. All tid och ork man har att lägga på politik kommer behövas för att påverka och bilda opinion, det finns ingen övrig tid att driva andra frågor på. Dock måste vi alltid ställa oss frågan vad piratpolitik är. Jag har andra hjärtefrågor, självklart, men jag har bestämt mig för att dom är värda att lägga på is tills vi har fått ordning på informationspolitiken.

Det är nu vi måste formulera visionerna, vi måste beskriva vart vi vill. Vi måste beskriva samhället vi vill nå, inte samhället vi vill förhindra att vi når. Vi måste som Isak uttrycker det Bygga!

Skolpolitiken är ett område som vi hela tiden har sett ligger nära piratfrågorna, men vi har varit så upptagna av upphovsrätten, med rätta, att vi inte har formulerat oss där. Alltid lika fantastiska Klara har bloggat bra om skolpolitik. Göran Widham ger ett bra exempel på varför pirater är bra på skolpolitik.

Piratpartiet ställer upp i Riksdagsvalet 2010. I vissa kommuner och landsting ställer vi också upp, vill du vara med och skapa framtidens skolpolitk tycker jag att du ska bli pirat idag.

Annonser
Explore posts in the same categories: Politik

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Piratpolitik är informationspolitik är skolpolitik”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: