Om Mig

Jag kommer ifrån Jämtland men bor numera med fästmö i Skellefteå. Jobbar som konsult på Data Ductus där jag mest sysslar med programmering i C++ och Java samt testning av mobilapplikationer.

Jag har varit politiskt intresserad och aktiv sen 14 års ålder, vilket numera är mer än halva mitt liv. Jag gick med i Piratpartiet den 8 December 2008, på gå-med-i-piratpartiet-dagen efter att tidigare ha varit aktiva i socialistiska och kommunistiska partier. Jag anser inte att jag har ändrat åsikter, däremot har den attack som sker mot våra rättigheter tvingat fram ett nytt fokus och dom små procent hit eller dit som skiljer det röda och det blåa blocket åt känns inte längre viktiga. Nu måste vi säkerställa privatlivet!

Jag gillar att spela spel. Spelar i princip vad som helst jag får möjlighet till och känslan av en tärning som rullar från handen är skön. Dock så kan ingenting tävla med känslan av att få omfamna en stor pokerpott och dra den till sig. Det skulle då vara…

Att få omfamna min fästmö! Jag är nyligen förlovad och spenderar en del av mina dagar med att planera bröllop och tänker på det nästan hela tiden. I höst blir det av!

Jag har alltid varit en föreningsaktiv människa och har hunnit avverka flera spelföreningar, ett par politiska ungdomsförbund, ett par partier men det enda jag är med i nu där jag är aktiv är Mensa och Piratpartiet. Det är trevligt att ha dom två nätverken runt sig då båda är otroligt givande!

Annonser

One Comment på “Om Mig”

 1. Carin Lundin Says:

  Hej Leif!

  Jag såg att du den 6 april lämnade en kommentar rörande Android på Rick Falkvinges (PP) blogg och hoppas att du kanske kan hjälpa mig!

  Jag jobbar på uppdrag av Luleå tekniska högskola och University of Manchester, UK. De har tillsammans påbörjat en undersökning om Android Developers och deras upplevelser av Android. Min uppgift är att hitta Androidutvecklare som vill dela med sig av sina erfarenheter, men även publicera sina applikationer. Intervjupersonerna ska ha skapat och även publicerat (el. ska publicera) sina applikation(er) på Android Market.
  Undersökningen inkluderar en face-to-faceintervju och två onlinemöten. Deltagarna deltar dock endast i en av intervjuerna och kan själva välja vilken de vill delta i.

  Face-to-face intervjun äger rum i Stockholm. Deltagarna får ett presentkort och självklart betalar vi eventuella resekostnader. Deltagarna på onlineaktiviteterna belönas givetvis även de med ett presentkort!

  Om du eller någon du känner passar in på beskrivningen och vill medverka i någon av dessa intervjuer, kontakta mig på: carin@prontocommunication.se

  Hör gärna av dig om du har några andra tips på hur vi kan hitta dessa utvecklare!

  Vänliga hälsningar
  Carin Lundin, Pronto Communication


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: